REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kuchyňská dřezová baterie: Jaká je nejvíc trendy?

Kuchyňské dřezové baterie samozřejmě musí respektovat stejné standardy jako baterie koupelnové. Řadu kuchyňských baterií představuje e-shop www.drezova-baterie.cz. Jaké trendy v oblasti kuchyňských vodovodních baterií zaznamenáváme a jak s nimi co nejvíce uspořit?

 

Spojení funkčnosti s designem

 

Podstatné je i u vodovodní baterie propojení maximální funkčnosti s moderním designem. Výbornou funkčnost přináší například baterie otočná, která má široký radius. Design zase nabízí možnost provedení nerez, chrom, či bronz nebo granit, díky kterému je možná třeba i bílá barva, matný nebo lesklý povrch, vše podle toho jako je laděn celý interiér. Velmi trendy je v současnosti u kuchyňských baterií například nerez provedení.

 

Teleskopické s výsuvnou sprchou

 

Z hlediska funkčnosti dnes doslova letí teleskopické baterie. Jejich velký akční radius zajistí otáčení v prostoru podle aktuální potřeby. Nabízí se také baterie s výsuvnou sprchou. Klasický proud vody se dá přepnout podle potřeby na řešení se sprškou. Výsuvná sprcha má své velké přednosti, jednoduchým pohybem máte k dispozici sprchovou hlavici s operačním prostorem třeba až 1,5 metru. Můžete tak napouštět vodu do kbelíku vedle dřezu, omývat velké předměty, které se nevejdou dovnitř.

 

Letí sklopné a termostatické varianty

 

Protože se dřezy často umisťují pod okno, svůj velký význam má i praktická sklopná baterie, která se hodí právě pro tyto případy. Podobně praktická je také zvýšená stojánková baterie, díky které se vám do dřezu vejdou i vyšší hrnce. Úspory naprosto jednoznačně přinese termostatická baterie, s pomocí které dosáhnete ještě o polovinu větších úspor než u baterií pákových. Ovšem termostatická baterie je poměrně choulostivá na nečistoty ve vodovodním řadu, protože termostat se může snadno zanést.

 

 

Comments are closed.