REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nejžádanější vodovodní baterie nabízejí i čeští výrobci

Jaké vodovodní baterie jsou dnes nejvíce žádané? Výrobce obvykle skloňuje slova jako funkčnost, životnost, design. Ideální je, když kuchyňská dřezová baterie, ale také koupelnová umyvadlová baterie ovládá všechny tyto přednosti dohromady. Jde to, jak se ostatně můžete přesvědčit na eshopu www.drezova-baterie.cz.

 

Levná, ale kvalitní nabídka

 

Žádaná je samozřejmě také přijatelná cena. I český výrobce je dnes zárukou kvality, můžeme zmínit například baterie Slezák-Rav, nebo také Novaservis a jejich baterie Metalia, stejně tak baterie Ravak. Chcete-li dlouhou životnost, můžete sáhnout do této nabídky na eshopu. Nemusíte proto pátrat po zahraničních výrobcích. Praha je centrem obchodu v tomto smyslu, ale veškeré podrobnosti o bateriích najdete na internetu. Český značkový výrobce baterií obsáhne komplexní nabídku, ve které se samozřejmě nachází i baterie termostatická pro maximální úspory energie i vody, páková pro dokonalý komfort ovládání a kohoutková pro retro styl, teleskopická pro nejpraktičtější použití, sklopná určená pod okno, stojánková pod kterou se vejde v kuchyni i vysoký hrnec, spektrum baterií je zkrátka obrovské a navíc se dají pořídit poměrně levně.

 

Specifika kuchyňské dřezové baterie

 

Je jasné, že kuchyňské a koupelnové baterie mají stejný princip, ovšem jiný tvar a také pohyblivost. Kuchyňská baterie je otočná, což jí dává široký radius, který velmi hodí třeba při mytí nádobí. Samozřejmostí jsou také delší a vyšší ramena kuchyňských baterií. Velmi ceněná je nyní teleskopická baterie s otočným ramenem, která pokryje opravdu velký prostor. Tím lépe disponuje-li také výsuvnou sprchou či sprškou nebo také přepínačem proudu vody.

Užitečná je baterie s výsuvnou sprchou, která se ukazuje jako velmi praktická při omývání ovoce nebo zeleniny, pro odstraňování nečistot je naopak nezbytný silný proud vody.

 

Comments are closed.