REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Ne vždy levnější výrobek je ve skutečnosti nejlevnější variantou …

Kuchyňská baterie je jednou z nejvíce vytížených vodovodních baterií v domácnosti. Slouží totiž jak k vaření, ale i mytí nádobí v případě, že nevlastníte myčku nádobí.

Do kuchyně se vyrábí několik základních tipů, stojanové, neboli též zvaná stojánková, které jsou umístěny do desky linky, nebo nástěnné, které jsou zabudovány do zdi.

Pokud se tedy zaměříme přímo na konkrétní tipy, tak zjistíme, že výběr je tak velký, že si může vybrat každý a nejen podle tipu, ale i cenové relace, neboť ne vše co je cenově výhodné, se hodí do naší domácnosti a hlavně nám ušetří finance v následující době.

Již v době, kdy byly baterie jen kohoutkové, se dával velký důraz na životnost baterie. Již po několika týdnech se dalo odhadnout, zda je kvalitní či nikoliv. Jakmile začala netěsnit, bylo to důkazem nekvalitního výrobku a bylo dobré tento výrobek reklamovat. V současné době není problém zakoupit baterii i se zárukou mnohem delší než nařizuje náš zákon, to jsou dva roky. Jsou i výrobci co vám garantují kvalitu a spokojenost až 7. let, čímž si na sebe připravují bič v podobě reklamací, pokud by byl totiž výrobek nekvalitní, stoupne počet reklamací a výrobce by zaznamenal velké ztráty. Ovšem toto je spíše ukázkou toho, že si daný výrobce věří a je přesvědčen o kvalitě.

Ano to že vám dá výrobce záruku takto dlouhou je jasné, že se to projeví i na ceně, ale nemusíte se obávat velkého rozdílu. Třeba pokud porovnáte cenu nejlevnější baterie s touto tak cena je přibližně trojnásobná, ale s tím, že záruku máte 3,5 krát delší a jistě uzná každý, že se cena tedy prakticky vynuluje oproti nejlevnější baterii na trhu, která ovšem není zase tak kvalitní.

Třeba baterie s cenou přes dva tisíce korun jsou jednoznačně z kvalitního materiálu oproti výrobkům, které zakoupíte v různých hypermarketech za několik stovek korun. Pokud hledáte skutečnou kvalitu a prosefionální přístup, pak navštivte ověřený e-shop www.drezova-baterie.cz.

 

Comments are closed.