REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak získat zadaného muže ?

Uvažujete jak získat zadaného muže, ale nevíte jak na to ? Čistě teoreticky by to nemusel být až takový problém, protože takový muž bude rád když o něj jeví zájem i někdo jiný. Prostě pravdou je, že muži jsou jako úlovek jednodušší, než my ženy.

Muž má velice rád, když se o něj zajímají i jiné ženy, než jen ta kterou již má. Žena samozřejmě je taky ráda za jakoukoliv pozornost, ale má priority jindy, ať už to je rodina, partner apod. Muži jsou v tomto jiní a myslí hlavně na sebe. Pokud se tedy ptáte jak získat zadaného muže, odpovědí bude, že to není až tak těžké.

Chcete ho napořád?

Získat zadaného muže napořád nemusí být až tak jednoduché, jako ho svést. Tedy odpovědí na otázku jak svést zadaného muže je, že je to velmi jednoduché a jednodušší než ho získat jen pro sebe. Muž dost možná od své ženy neodejde, ale svést ho je častokrát velice jednoduchý úkol. Pokud tedy chcete získat muže pouze jako milence, máte vyhráno. Pokud chcete získat zadaného muže jen a jen pro sebe, budete muset překonat ženu, se kterou váš cíl právě je.

Zjistěte si co nejvíce informací

Pokud se chystáte získat zadaného muže pouze pro sebe, tak si jako první věc zjistěte co nejvíce informací o dané ženě se kterou právě je. Zjistěte její slabé stránky, například víte, že nemá ráda vaření, ale muž miluje jídlo ? Pak ho stačí pozvat na vámi připravenou domáci večeři, se kterou si opravdu vyhrajete. Jak se říká láska prochází žaludkem. Pokud vás zajímá jak sbalit zadaného kluka, jak přebrat kluka, nebo muže, toto je alfou a omegou celého procesu.

  • Je důležité se zaměřit na nedostatky jeho stávající ženy a ty využít jako své přednosti.

Ukázat, že s vámi mu bude lépe

Pokud vás zajíma jak sbalit ženatého muže tak se zaměřte na toto. Dokázat muži, že s vámi mu bude lépe než s jeho současnou ženou je alfa a omega pokud se ptáte jak získat zadaného muže a vůbec jak ho získat jen a jen pro sebe. Mějte ráda jeho děti, ptejte se na ně a projevte zájem i když ten zájem třeba nebude takový. Děti většinou bývají hlavním důvodem proč muži od svých žen neodchází. Většinou se bojí toho, že už je neuvidí, nebo že jeho nová žena je nepříjme.

Seznamte se s jeho přáteli

Dostaňte se do okruhu jeho přátel, bavte se snimi, je velice důležité aby vás měli rádi. Muži velice dají na názory svých kamarádů. Je velmi nutné aby vás měli rádi a udělal si u nich plusové body. Ale všeho s mírou jak se říká.

Comments are closed.