REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nový rozměr ochrany nohou

Mnoho lidí nemůže nosit standardní bezpečnostní obuv kvůli problémům s chodidly a často potřebují drahé výrobky přímo na míru. Společnost uvex přišla s řešením – ochranná pracovní obuv uvex motion 3XL je spojovací článek mezi standardní ochrannou obuví a obuví vyrobenou na zakázku.

 

Boty uvex motion 3XL příkladně splňují všechny požadavky na bezpečnost a komfort nošení svým profesionálním a praktickým řešením. Zdravotně znevýhodněným lidem je tak usnadněno začlenění do své každodenní práce efektivně i z hlediska nákladů.

Bezpečnostní obuv uvex motion 3XL je vhodná i pro alergiky na chrom, protože je vyrobena ze syntetických materiálů a její variabilní PU podešev je individuálně přizpůsobitelná s nejrůznějšími způsoby úpravy obuvi. Tato obuv má dostatek místa pro přizpůsobitelnou stélku pro diabetiky a je vhodná i pro ortopedické obvazy a vložky uvex medicare.

Komfortních vlastností zabraňujícím otlakům je dosaženo díky téměř bezešvé horní konstrukci obuvi vyrobené z vysoce kvalitního mikrovlákna. Manžety jsou ukončené měkkým polstrováním a polstrovaný je také prachový jazyk. Samozřejmostí je individuálně přizpůsobitelná antistatická stélka.

Bezpečnostní obuv uvex motion 3XL má třídu ochrany S3 s velmi dobrou odolností proti uklouznutí (SRC) a splňuje požadavky ESD se svodovým odporem pod 35 megaohmů. Nekovová tužinka nové generace uvex xenova® má anatomický tvar, dobrou stabilitu v boční části a je bez tepelné vodivosti.

Společnost uvex si uvědomuje, že maximální pohodlí a minimální omezení při používání ochranných pracovních pomůcek je jedním ze základních předpokladů k jejich soustavnému používání.

Kompletní sortiment osobních ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranna-obuv/?f=1725

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranna-obuv/

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/novy-rozmer-ochrany-nohou/

Comments are closed.