REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak správně vybrat spodní prádlo?

Většina žen si myslí, že výběr spodního prádla je jednoduchý, ale opak je pravdou. Málokterá žena ví, jaké spodní prádlo právě jí sedí nejlépe. Proto jsme si pro vás připravili pár rad, které vám výběr usnadní.

U kalhotek je nejprve důležité, jaký typ vyhovuje právě vaší postavě. Existuje nespočet druhů kalhotek, jako například tanga, klasické, francouzské, apod. Nebojte se nechat si poradit v prodejnách. Poradí vám, přece jen mají nějaké zkušenosti. Ovšem to hlavní, co nesmíte opomíjet, je vliv kalhotek na vaše zdraví. Ano i to se může stát například špatně zvolenou velikosti či materiálu prádla. Kalhotky či podprsenky mohou často řezat a tak způsobit zdravotní komplikace. Neváhejte se trochu odvázat v barvách. Samozřejmě, že klasickou černou a bílou nic nezkazíte, ale trochu nápaditosti nikdy neuškodí.

S výběrem podprsenek může nastat větší problém. Mnoho žen je přesvědčeno o jisté velikosti své podprsenky, která je ovšem často mylná. Proto i zde se nestyďte a zeptejte se odborníků. Nemělo by vám nic nikde překypovat a měla byste se cítit maximálně pohodlně. U barev se také nebojte zapojit fantazii. Vždy je pěkné pokud podprsenka ladí s kalhotkami.

V dnešní době existuje široký sortiment spodního prádla, dokonce se vracejí do módy korzety. Tak nezapomeňte vybrat to, co se hodí právě vám a v čem se budete připadat svá a přitažlivá.

Comments are closed.