REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Chystáte oslavu a hledáte vhodné prostory? Kontaktujte ZD Partutovice

Produkce kvalitního mléka z nedotčené podhorské krajiny, ale také výroba domácího cukroví či pronájem sálu tvoří portfolio služeb úspěšného Zemědělského družstva Partutovice na Hranicku. Báječně chutnající domácí cukroví si můžete snadno objednat, stačí kontaktovat ZD Partutovice, a to telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím kontaktního formuláře. Pečení cukroví se sehraný tým šikovných a zkušených cukrářek věnuje dlouhodobě a nabídka produktů je opravdu pestrá. Předností domácího cukroví z nabídky ZD Partutovice je využití vlastních ingrediencí, bez chemických látek!

 

Pochutnejte si na kokosových řezech nebo máslových trubičkách

Jaké sladké dobroty si můžete na váš sváteční stůl objednat? Velmi chutnat vám  budou medovo žloutkové kostky, dortíčky s mandlí či vlašským ořechem, pařížské rohlíčky, bílkové řezy s mokka krémem i další domácí cukroví. V cukrářské dílně ZD Partutovice probíhá pečení cukroví podle klasických výrobních postupů a právě pro vás připravují novinku, nadýchané bramborové mračky. Milovníci sladkých chutí budou s bohatou nabídkou ZD Partutovice rozhodně spokojení!

 

Pronájem sálu s kuchyní a kompletní servis pro hosty

Nevíte, kde uspořádat svatební hostinu nebo sjezd abiturientů? Potřebujete pro vaši narozeninovou oslavu vhodné prostory? Velmi příjemně se budete cítit v prostorném sále ZD Partutovice, které pronájem sálu, spolu kuchyní, nabízí za skvělé ceny. Do sálu se pohodlně vejde až 70 osob a s personálem se můžete domluvit jak na pronájmu, tak i na dalších službách. Zajištěno pro vás bude výborné jídlo a na slavnostní tabuli nebude scházet ani výtečné domácí cukroví. Pokud jste z okolí města Hranice nebo se zde chystáte zorganizovat například svatbu, pěkně upravený sál se vám bude jistě hodit!

Comments are closed.