REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Truhlářství TPV Interier

Označení TPV interier nevzniklo náhodou. Je vyjádřením činností, kterými se firma zabývá. Jsou to tři divize, které zní: truhlářství, podlahářství, výroba. Jak už samotné názvy napovídají, jedná se o práci se dřevem a jeho zpracováním.

Pokud pronikneme do problematiky hlouběji, zjistíme, že firma je schopná obstarat kancelářský nábytek, dětský nábytek, kuchyně na míru, vestavěné skříně, bytový nábytek, koupelnový nábytek. Výjimkou však nejsou ani truhlářské výrobky či vybavení provozoven.

Všechny tyto odvětví jsou odrazem precizní práce a dlouhodobých zkušeností, které Vám naše firma může nabídnout. Důraz je především kladen na odbornost a kvalitu výrobků vytvořených na míru požadavkům klienta tak, aby docházelo k maximální spokojenosti našich zákazníků.

Právě díky získaným zkušenostem v oboru truhlářství jsme schopni garantovat termín dodání nabízeného sortimentu. Zejména na kuchyňské sestavy, vestavěné skříně či bytový nábytek.

Zakázkové truhlářství nacházející se nedaleko Brna bylo založeno na zručnosti a zkušenosti, díky které může uspokojit jak menší klienty, tak i zakázky velkého rozsahu. K tomu přispívá i kompletně vybavená truhlářská dílna. Stěžejní bod je však kvalitní a férové jednání, které je doplněno přátelským přístupem.

Přijďte nás navštívit do naší provozovny v Syrovicích. Rádi Vás tu provedeme a navrhneme řešení na míru Vašim požadavkům a přání.

Truhlářství TPV-interier
664 67 Syrovice
areál bývalého ZD Syrovice

www.tpv-interier.cz
+420 777 699 196
info@tpv-interier.cz

Comments are closed.