REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zvýrazněte svou osobitost tetováním nebo piercingem

Zdobení lidského těla už dávno není jen výsadou rebelů a dobrodružných povah. Dnes tetování skvěle vynikne na svalnatých mužských tělech, ale i přitažlivých ženských tvarech. A je na co se dívat! Chcete také zvýšit svou přitažlivost originální ozdobou na kůži? Navštivte tetovací studio Brno, kde si můžete nechat tělo zkrášlit tetováním, piercingem nebo permanentním make-upem. Pokud vaše volba padne na tetování, budete si moci vybrat zajímavý motiv z obsáhlého katalogu nebo neváhejte přijít s vlastním nápadem. Tetovací salón Brno je místem, kde vám zároveň poradí, jak se o tetování starat, jaké hojivé krémy používat nebo jak je to s pobytem na slunci. O tetování zde vědí všechno a každému zájemci ochotně poradí – při osobním setkání, e-mailem nebo na facebooku.

 

Široká nabídka šperků pro piercing     

Líbí se vám zdobení různých částí těla piercingem? Mějte odvahu udělat první krok a zajděte se poradit do salónu. Piercing Brno je určen všem zájemcům, kteří chtějí mít šperkem ozdobenou některou část svého těla. Piercingový šperk je možné umístit prakticky kdekoliv. Nejběžnějším místem jsou samozřejmě uši, ale zdobí se i jazyk, obočí, brada, pupík nebo genitálie. Ozdoby jsou vyráběny převážně z chirurgické oceli a titanu, neboť s těmito materiály se tělo perfektně snáší. Piercingový šperk si můžete vybrat z pestré nabídky studia anebo si přinést vlastní ozdobu.

 

Výhody permanentního make-upu      

Nemáte, milé slečny a dámy, dostatek času na ranní líčení? Ideálním řešením je permanentní make-up Brno. Jednoduše řešeno, jedná se o dobarvení kožního pigmentu v oblasti obličeje a výsledkem je, že působí jako neustále nalíčený a dokonale upravený. Díky této unikátní metodě lze zvýraznit krásu ženských úst, obočí nebo oční linky. V brněnském studiu se zákaznice navíc dozvědí, jakou péči permanentní make-up vyžaduje, jak dlouho vydrží nebo zda je možné nanášet další kosmetiku. Spolehnout se můžete na to, že investice do permanentního make-upu se opravdu vyplatí!

Comments are closed.