REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rivesti – koupelny pro Brno a Zlín

Chystáte se zrekonstruovat si svůj dům nebo byt a hledáte vhodné obklady a dlažby? Věřím, že se Vám bude líbit produkce od italských výrobců. Ti navrhují a vytvářejí takové obklady a dlažby, které se hodí do každého moderního interiéru. Některé koupelny jsou jimi již doladěny k dokonalosti. Zpracování a design italských výrobců je na vyšší úrovni než konkurence z jiných zemí. I když za posledních několik let se také tito dodavatelé výrazně zlepšili a už lze pomocí jimi dodávaného materiálu vytvořit vcelku pěknou koupelnu, kuchyň a podobně.

Ovšem zpět k italským obkladům a dlažbám. Rozhodně je nenabízejí v každém koupelnovém studiu, ale pokud dobře hledáte, nějaký obchodník s nimi se jistě najde. Mohli bychom vám doporučit například návštěvu internetových stránek rivesti.cz s obklady Brno. Právě na nich najdete široký sortiment vnitřních i venkovních obkladů a dlažeb, které se hodí pro vytvoření mnoha typů interiérů. Stačí si vybrat barvu a design, který lahodí vašemu oku.

Krásné obklady do koupelny si můžete prohlédnout přímo v našich pobočkách v Brně a Napajedlech nedaleko Zlína.

Koupelny Zlín
budova spol. GIENGER
Kvítkovická 1633
Napajedla 763 61

Koupelny Brno
budova spol. GIENGER
Tuřanka 115, areál Slatina a.s.
Brno 627 00

Moderní obklady do interiéru

Výše jsme se zmiňovali o nabídce pěkných obkladů a dlažeb do koupelen, ale to rozhodně není jediné místo, kde lze toto italské zboží použít. v moderních interiérech najdete obklady například i v kancelářských místnostech. Právě tam dokážou jejich tvary a barvy vytvořit příjemnou atmosféru a budete se v takových prostorách cítit opravdu příjemně. Velkou výhodou je pak snadná údržba, což se například o malovaných stěnách říci nedá.

Kuchyňské obklady

Do kuchyní se asi nejvíce hodí drobnější obklady nebo takové, které alespoň tvoří podobný dojem. Kuchyň s nimi okamžitě ožije a bude se vám v ní velmi dobře pracovat. Právě zejména snadná údržba kvalitních obkladů je v kuchyni velmi důležitá. Kuchyň je v domácnosti nejvíce využívanou a také namáhanou místností, proto je vhodné si ji zařídit tak, aby činnost v ní byla spíše radost než práce.

Terasy a vhodné dlažby

Na terasu nelze použít jen tak ledajakou dlažbu. Musí mít speciální úpravu proti odmrzání. I tento typ dlažeb lze najít na internetové stránce www.rivesti.cz. Dodávané dlažby jsou v různých cenových relací, takže si jistě každý vybere dle svého vkusu, ale i dle možností peněženky.

Comments are closed.