REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Našli jsme krásu i funkčnost v jednom!

Řešili jsme s manželkou dilema, zda si koupit drahou, funkční a navíc překrásnou střechu z břidlice, anebo volit raději levnější, stále funkční, ale už ne tak pěknou střechu na pohled. Nakonec jsme volili úplně jinak a ke vší spokojenosti celé naší rodiny a rodinné peněženky.

Úvodem bych chtěl poděkovat firmě Capacco za ochotné jednání a rychlé vyhotovení střešní krytiny. Vše se stihlo ještě před zimou. Původně jsme totiž měli obavy, že se to před zimou už nestihne a budeme muset se starou střechou vydržet ještě chladné období, což by byl problém zejména kvůli energiím a penězům – stará střecha odváděla teplo ven a my tak museli více topit. Nakonec se vše obrátilo k lepšímu.

Strávil jsem na internetu hodně času, kde jsem pak narazil na jednom blogu na kladnou recenzi ohledně firmy Capacco. Slečna či paní tam popisovala své strasti a následné vyřešení situace. Zaujala mě koncepce plastové střešní krytiny od Capacco, a když jsem navíc zahlédl slovo břidlice, zvědavost mi nedala a vyhledal jsem si stránky firmy. Tam jsem si načetl vše potřebné a po kliknutí na fotogalerii nadšeně volal manželku, ať se přijde podívat. Střecha z umělé břidlice vypadala moc dobře a výhody plastové střešní krytiny mě dostaly na svou stranu. Po přečtení sekce Aktuality, kde jsou i zkušenosti zákazníků a kde jsem se přesvědčil, že střecha je odolná a lidé s ní jsou spokojeni, bylo rozhodnuto.

Udělali jsme objednávku a montáž krytiny byla celkem jednoduchou a rychlou záležitostí, až nás to zaskočilo. Nyní jsme rádi, že jsme zvolili tak, jak jsme zvolili. Střešní krytina z umělé břidlice je stylová, elegantní a zároveň odolná a má dlouhou životnost.

Comments are closed.