REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Když bazénovou chemii, tak jedině českou!

Kdo má bazén, ten to jistě zná. Tu potřebujete koupit sůl do bazénu, jindy zase algicid nebo filtrační písek. Ve městě nebyl problém, kdykoliv se stavit do obchodu s bazénovým příslušenstvím. Když jsme se z naší vilky s bazénem přestěhovali z města na venkov, tak jsem řešil, kde nyní nakupovat věci do bazénu. Tady na vesnici to nebylo jednoduché. Musel jsem se tedy poohlédnout po e-shopech. Nemám příliš velkou důvěru pro nakupování po internetu, proto jsem strávil spoustu času čtením referencí jednotlivých obchodů. Rodina už byla netrpělivá, chtěli se už zkrátka koupat v bazénu.

 

Když nás naši noví sousedé pozvali k sobě na návštěvu, žasnul jsem, jak křišťálově čistou vodu v bazénu měli. Soused se jen smál mému údivu a pak nám prozradil, jak takové vody docílil. Nakupuje prý v internetovém obchodě Bazénová chemie Praha od firmy Techneco. Ať už potřebuje sehnat kvalitní zazimovač, chlor do bazénu nebo bromové tablety, vše má za chvíli doma. Na obchodě prý oceňuje, že prodává zásadně českou a kvalitní bazénovou chemii.

 

Soused si z tohoto obchodu pořídil také bazénový vysavač, dvě bazénové plachty, tester pH, bazénový plovák a spoustu dalšího příslušenství. Vše funguje jak má a nemusel zatím nic reklamovat. A to je prosím celkem nováček, bazén má teprve něco přes rok, takže se vše musel učit doslova za pochodu. Ani v tom však neměl výraznější problém, protože na internetových stránkách obchodu Bazénová chemie Praha našel řadu návodů, článků a chytrých rad, jak se starat o bazén. Když řešil zazimování bazénu, nevěděl si rady, proto do obchodu zavolal. Vše mu vysvětlili, poradili a nabídli, že přijedou osobně a pomohou.

 

Ihned po návratu domů jsem sednul k internetu a připojil se na web obchodu. No a dnes? Objednat jakékoliv bazénové příslušenství je dílem okamžiku. Ušetřím tak spoustu času, který můžu věnovat rodině a koupání. Že jsem tuhle možnost neznal dříve! Ušetřil bych čas a benzín při nakupování věcí do bazénu.

Comments are closed.