REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA LAMINÁTOVÝCH PODLAH

Při čištění a údržbě laminátových podlah musíte dodržovat některá pravidla.

Vyvarujte se poškrábání, které  způsobují nečistoty přinesené zvenku. Velmi jednoduchým a praktickým řešením je instalovat před vstupem rohože, které zabrání vniknutí na podlahu. Pro běžné čistění laminátových podlah používejte vysavač určený na hladké povrchy, nebo podlahu občas zbavte písku zametením obyčejným smetákem.

Pokud se rozhodnete laminátovou podlahu setřít, pamatujte na to, že není vhodné podlahu příliš namáčet. Používejte tedy pouze vlhký hadr nebo mop (např. Bona Spray Mop z naší nabídky). Na lesklém povrchu laminátové podlahy mohou někdy vzniknout po vytření mapy, které odstraníte jednoduše tím, že po setření vlhkým hadrem vytřete podlahu ještě jednou hadrem suchým.

Pro vytírání laminátové podlahy doporučujeme používat prostředky, které jsou k tomu přímo určené, a tak budete mít jistotu, že si podlahu nezničíte používáním nevhodných prostředků, které mohou narušit její povrch

Při běžném čištění laminátových podlah používejte dobře vyždímané hadry. Laminátové podlahy nenechávejte nikdy delší dobu vlhké nebo mokré, protože obzvláště v oblastech spojů nasávají vodu a mohlo by dojít ke změnám jejich formy (nabobtnání) nebo k zašednutí. Proto dbejte vždy na to, aby čištění bylo pokud možno prováděno nasucho (mopem, smetákem, vysavačem), popř. pouze dobře vyždímanými hadry, aby se na podlaze netvořily „loužičky“. Ideálním je používat Bona Spray Mop z naší nabídky.

 

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.