REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Slušivé svatební šaty pro moderní nevěsty

Nemůžete nikde sehnat pěkné, moderní a slušivé svatební šaty podle svého vkusu? Možností je vícero. Šaty si můžete nechat ušít na míru, půjčit si je nebo zakoupit. Internetový obchod s nepřemrštěnými cenami, možností osobního vyzkoušení v Opavě a odeslání poštou, to je esvatba. Mají zde také doplňky, společenské šaty, boty, věci pro děti i pro muže. Kromě tradičních šatů jsou v nabídce i ty netradiční. Co byste řekli na krásné korzety a sukně ke svatebním korzetům? Ve vhodné velikosti skvěle padnou a vytvarují postavu. Je to perfektní alternativa i pro nekonfekční postavu. Kupte si krásný vyšívaný korzet, který vyzdvihne vaše přednosti, a k němu krásnou sukni. Uvidíte, jak budete spokojená.

Co si oblékne ženich?

Výběr oděvu pro ženicha nebývá tak složitý, aleje třeba mu také věnovat čas a úsilí. Je totiž nutné najít padnoucí oblek a také obuv. Pokud nesedí žádný v obchodě, je někdy lepší nechat si ušít oblek na míru. Využití totiž najde i po svatbě. K obleku se vybírá svatební košile, pásek, svatební kravaty nebo méně tradiční svatební plastrony. Úkolem je sladit ženicha s nevěstou, barevně i stylově, a zohlednit pojetí svatby. Pokud je celý obřad laděný do určitého duchu, mnohdy se musí přizpůsobit i svatební hosté.

Jakou svatební obuv a doplňky

Kromě krásných šatů nebo svatebních korzetů a sukní jsou důležité i další detaily ve formě doplňků a bot. Nevěsta může mít rukavičky, závod, pelerínu, čelenku, korunku, náušnice, náhrdelník, náramek, punčocháče, podvazek. Samozřejmě asi ne vše najednou, ve střídmosti je síla. Zapomenout se nesmí na pohodlnou a přesto krásnou svatební obuv. Střevíčky se ladí k šatům, musí být slavnostní, ale zároveň pohodlné pro celodenní nošení. Botám ženicha je třeba také věnovat dostatečnou pozornost, musí být pohodné a ladit k obleku. Takové boty muž využije pro mnoho dalších příležitostí.

Comments are closed.