REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Studio pro vaši pleť i celé tělo

Salon nebo spíš studio, kde najdete vše, co se týká ošetření pleti i celého těla. Jakýkoli váš problém, ale i nespokojenost se v Queen Studiu v Hradci Králové vyřeší. Studio je plně vybaveno nejmodernějšími přístroji, profesionály na svém místě a i prostředí je uzpůsobené tak, abyste se zde cítila co nejpohodlněji. Klienti sem zavítají nejen z Hradce Králové, ale také z Pardubic a vlastně z celé republiky.

Jak se zbavit chloupků jednou pro vždy

Už vás nebaví neustálé holení a chcete se zbavit chloupků jednou pro vždy? Můžete zvolit laser nebo fotoepilaci. Fotoepilace je bezbolestná technika, jak vás zbaví chloupků na vždy. Tento zákrok stejně jako u laseru je nutné opakovat minimálně třikrát, aby se vlasový kořínek úplně zlikvidoval a nikdy již nenarostl.

Zatočte s tuky i s celulitidou

Možností, jak si s tuky a celulitidou poradit existuje celá řada. Můžete podstoupit neinvazivní metody, jako jsou například ultrazvuk nebo elektrolipolýza. Avšak nejúčinnější je klasická liposukce. Přímo ultrazvuková liposukce je navíc bezbolestná a můžete si ji dopřát i u vás doma. Vaše pokožka bude hubenější, okysličená, prokrvená a bez celulitidy.

Pleť jako panenka

Co se týká pleti, mám pocit, že tady je stále a bude co vylepšovat. Někoho trápí akné a jizvičky po něm, někoho zase pigmentové skvrny a některé dámy již začaly řešit vrásky. Se všemi, ale i dalšími problémy a neduhy si v Queen studiu poradí. Například vitalizující masáž je vhodná pro každou pleť, ale i na celé tělo.  Dále kyslíková kúra přístrojem OXYS je ideální pro zralou pleť. Vaše pokožka bude vypnutá, viditelně ubyde vrásek a pigmentových skvrn. Péče o pleť je velmi důležitá v každém věku. Pokud se o svou pleť nestaráme, ve stáří se nám to nasčítá.

Aby výsledky a účinky lymfodrenáží a masáží byly co nejdelší, je tu pro vás lymfotaping Hradec Králové. Jedná se o speciální techniku nalepování pružných pásků v souladu s lymfatickým systémem. Tuto techniku nejvíce využívají maséři, fyzioterapeuti i lékaři.

Comments are closed.