REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Chytrý a úsporný tisk s kompatibilními i originálními cartridgemi

Výhodně a úsporně lze tisknout s kvalitními náplněmi. Zvolit si můžete ty originální, ale také kompatibilní. Jaký je mezi nimi rozdíl? Originální mají stejného výrobce jako vaše tiskárna. Kompatibilní mají výrobce jiného, ale sedí do vaší tiskárny a jsou shodné kvality. Pokud za náplň do tiskárny nechcete dát příliš mnoho peněz, a zároveň s ní potisknout co nejvíce stran, zkuste kompatibilní inkoustové náplně Canon. Tím neslevíte z požadavků a i tak ušetříte. Hlavní myšlenka je v tom, že kompatibilní cartridge a tonery do vaší tiskárny sedí, nepoškodí ji a přitom ušetříte. Koupit si ale můžete i originální cartridge Canon, pokud chcete. Jsou ale trošku dražší, a možná s nimi vytisknete o trochu méně stránek.

Profesionální kvalita tisku

Pokud nepožadujete profesionální kvalitu tisku, jsou kompatibilní inkoustové náplně Epson dostačující a budete s nimi spokojeni. Je na každém, kterou variantu upřednostní. Další možností jsou ještě repasované náplně, u těch ale může být kvalita diskutabilní. Takže dobře zvažte, jako tonery do laserové a cartridge do inkoustové tiskárny zakoupíte. V tisku se ale nemusíte omezovat. Zejména ve velkých firmách je spotřeba náplní obrovská a není zde třeba špičkový tisk. Kompatibilní inkoustové náplně HP vydrží velmi dlouho. Když chcete ušetřit a doma nebo v práci neustále něco tisknete, je neustálé dokupování originálních náplní finančně náročné. Objednání kompatibilní inkoustové náplně Lexmark v e-shopu je velmi pohodlné, rychlé a výhodné.

Výhodné nákupy náplní na internetu

Ušetřit můžete až polovinu nákladů na tisk. Stačí vědět jak. Nákupy přes internet se vyplatí i díky věrnostním programům a zákaznickým výhodám. Nakupujete-li často, výhody vás neminou. Vyzkoušet můžete různé značky náplní, které do vaší tiskárny pasují. Nemusíte se omezovat v počtu stran. Koupáte kompatibilní i originální cartridge HP za skvělé ceny, s dodáním až domů nebo do kanceláře. Ušetříte tak čas i peníze najednou. V e-shopu seženete i příslušenství k PC a tiskárnám. Pokud něco tisknete s originálními či kompatibilními inkoustovými náplněmi Brother, Lexmark, Canon nebo HP, určitě chcete, aby vám dokumenty dlouho vydržely v dobrém stavu. K tomu slouží zalaminování písemností. Kupte si laminovačku a budete mít po problémech.

Comments are closed.