REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Wellness centrum v Českých Budějovicích

Chodíte denně domů utahaní z práce? Bolí Vás každý sval v těle a říkáte si, že už si opravdu potřebujete odpočinout? Máme pro vás řešení! Využijte nabídky, které umožňuje wellness České Budějovice. Jejich pestrá nabídka různých relaxačních procedur Vám učaruje a vy se nebudete moci rozhodnout.

Uvolněte se masáží

Jednou ze služeb, které wellness zóna poskytuje, jsou i masáže. Díky masážím se budete cítit jako znovuzrození. Vybrat si můžete ze dvou druhů. Zvolit můžete buď klasickou masáž, která uvolní celé vaše tělo, nebo sportovní masáže, které jsou vhodné především pro sportovce. Sportovci, kteří absolvovali náročné cvičení, tuto masáž velmi ocení, protože je zaměřená na uvolnění svalů. Navíc jsou k masáži používány populární přípravky přírodní kosmetiky Manufaktura, takže pokud patříte mezi fanoušky ekologického životního stylu, odpočine si jak vaše tělo, tak i vaše svědomí. Neváhejte a navštivte masáže České Budějovice.

Odbourejte stres saunou

Další poskytovanou službou je saunování. Sauna České Budějovice je vynikajícím způsobem, jak se zbavit stresu nashromážděného za celý pracovní týden. Sauna pomáhá i s nespavostí a vyčerpaností. Pobytem v sauně si navíc posilujete imunitu, která je zvláště potřebná v zimních měsících. Díky intenzivnímu pocení se z vašeho těla vyplaví spousta škodlivin, které by se v něm jinak hromadily. Sauna České Budějovice navíc nabízí i krásný bazének k ochlazení, který ke správnému saunování patří.

Hydroterapie

Další velmi oblíbenou službou jsou vířivé vany, které podobně jako klasické masáže a saunování odbourávají stres a uvolňují kosterní svalstvo. Pokud trpíte vysokým tlakem, jsou vířivé vany jako stvořené pro vás, protože pomáhají snižovat tlak. Hydroterapie, jak se označuje pobyt ve vířivé vaně, pomáhá zmenšit otoky a ztuhlost způsobenou artritidou. Pokud se rozhodnete dopřát si hydroterapii pozdě večer, bude se vám lépe usínat. Díky pobytu v teplé vodě se roztáhnou cévy ve vašem těle, čímž dojde ke zlepšení průtoku krve, což má celou řadu blahodárných účinků – např. se lépe spalují tuky.

Ve wellness zóně se i nachází plavecký bazén o délce 20 metrů a šířce 10 metrů. Kromě možnosti zaplavit si, můžete si domluvit i lektorovanou hodinu aqua zumby či aqua aerobicu. Oba druhy cvičení Vám pomohou zhubnout nebo udržet štíhlou postavu. Pro maminky s dětmi jsou pak jako stvořené kurzy plavání, které mohou navštěvovat i těhotné maminky. Přijďte se o kvalitách služeb wellness České Budějovice přesvědčit na vlastní oči! Až budete odcházet odpočatí na duchu i na těle, nebudete litovat.

Comments are closed.