REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Výhody plastové krytiny

10 důvodů pro koupi plastové střešní krytiny.

            Plastovou krytinu uvedla na český trh společnost CAPACCO spol. s r. o., která už od roku 1995 pracuje s recyklovaným plastem kabelových izolantů. Díky svým dlouholetým zkušenostem s tímto, pro střešní krytiny do té doby nevšedním, materiálem nabídla zákazníkům výrobek, který do teď žádná další krytina nepřekonala. Ani jedna se totiž nepyšní takovými vlastnostmi, jako krytina Capacco.

Jednou z nejdůležitějších charakteristik zmíněné krytiny je její nerozbitnost. Je totiž vysoce odolná vůči mechanickému i chemickému poškození. Kromě toho je velmi tvárná a přizpůsobivá, což umožňuje použít krytinu také u kulatých nebo půlkulatých střech, kde se jinak využívá oplechování. Naši zákazníci i pokrývači dále velmi pozitivně hodnotí lehkost materiálu, díky čemuž je krytina vhodná nejen pro novostavby, ale i rekonstrukce, přičemž není ani potřeba rezidovat krov.

Na své si přijdou i ochránci přírody, kteří si zakládají na ekologičnosti výrobků, což tato střešní krytina také splňuje. Je totiž vyráběná z recyklovaných plastů kabelových izolantů, které byly před tím běžnou součástí skládek. Praktici zase ocení bezúdržbovost střechy, respektive odolnost vůči biologické degradaci, díky které nikdy nebudou muset bojovat s mechovým porostem. Přestože se o krytinu nemusíte vůbec starat, pyšní se dlouhou životností a stálobarevností. Posledními důvody, proč mít krytinu Capacco, je její velmi nízká cena, nesrovnatelně vysoká kvalita a pěkný design, který navíc dokonale imituje přírodní břidlici.

Zmíněných 10 vlastností je zpravidla důvodem, proč je krytina Capacco tak oblíbená a získává spoustu výborných referencí. Její vlastníci si cení také dlouhé záruční doby, kterou poskytuje výrobce. Pokrývači zase vyzdvihují práci s krytinou, která je díky nízké hmotnosti materiálu a nerozbitnosti velmi jednoduchá.

Pokud vás výčet důvodů pro koupi krytiny Capacco nepřesvědčil, navštivte stránky http://www.capacco.cz a/nebo zavolejte do firmy a domluvte si osobní schůzku. Na té se přesvědčíte, že se nejedná o pouhá slova, ale zkušeností ověřená fakta.

Comments are closed.