REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Experimentování se vyplácí

Většina lidí v mém okolí nerada riskuje, protože se bojí zklamání. Mně se ale experimenty vyplácí.

            Nemám rád konzervatismus a s ním spojené předsudky. Rád objevuji nové věci a riskuji, a to nejen pro to, že to mám v povaze, ale hlavně proto, že se mi to dlouhodobě vyplácí.

Poslední můj risk spočíval v koupi nové střešní krytiny, kterou vyvinula, vyrobila a na vlastní nemovitosti vyzkoušela společnost CAPACCO spol. s r. o. Tato firma dlouhá léta pracuje s plasty kabelových izolantů, které do doby, než je začala ekologicky recyklovat, tvořily nedílnou součást skládek po celém světě. Zaměstnance firmy však napadlo využít tento vysoce odolný materiál k pokrytí střechy a musím uznat, že tento nápad se jim velmi povedl.

Plastová krytina Capacco mne zaujala před deseti lety, když jsem stavěl nový dům. Tehdy jsem ji zvolil hlavně kvůli nízké ceně, protože manželka byla na mateřské dovolené, takže jsme neměli peněz nazbyt. To, že se jednalo o produkt, který ještě nikdo z mého okolí nevyzkoušel, takže jsem si mohl zariskovat, což mám rád, pro mne byl bonus.

Samotná objednávka tohoto speciálního zboží byla velmi rychlá. Jeho dodání ještě rychlejší. Následovala bezproblémová pokládka, během které si pokrývači „chrochtali“ blahem, protože práce s krytinou Capacco byla o dost jednodušší, než v případě jiných materiálů. Co velmi ocenili, byla nerozbitnost materiálu, takže pokud jim spadl na zem, nehrozilo jeho znehodnocení, což se často stává například u pálených tašek nebo břidlic.

To, že se mi můj risk vyplatil, jsem věděl hned, jak jsem si střešní krytinu Capacco koupil. Postupem času jsem se však ve svém přesvědčení utvrdil snad stokrát. Střecha totiž zažila kroupy, dlouhé a mrazivé zimy i silné sluneční záření, a přesto vypadá pořád jako nová, nezatíká do ní a má stále krásnou šedomodrou barvu, která připomíná břidlici.

Koupi krytiny Capacco vřele doporučuji všem, kdo má rád kvalitní produkty za nejnižší cenu. Všem, koho nebaví neustále lítat kolem střechy a chránit ji proti mechovému porostu. A taky všem, kdo má rád břidlici, ale nepořídí si ji, protože je drahá a náročná na údržbu, což u krytiny Capacco nehrozí.

Comments are closed.