REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Posilování a fitness

Nabrat svalovou hmotu. Shodit pár přebytečných kilogramů. Vyrýsovat svalstvo a cítit se mnohem lépe. Posilování a fitness prostě světem vládne, udržet si fyzickou kondici chce úplně každý – protože úplně se přestat hýbat znamená zadělávat si na různé zdravotní komplikace. Ve zdravém těle zdravý duch, a právě o to se může postarat hlavně zdravý pohyb.

Návštěva posilovny jako životní styl

Chodit do posilovny Brno či fitka je pro mnohé spíše už taková tradice. Jednou týdně si protáhnout svaly pod dohledem osobního trenéra, velký výběr různých posilovacích neb cvičících strojů. A samozřejmě možnost občerstvení na baru nebo popovídání si s partou přátel. Posilovací věže, běžecké pásy, rotopedy nebo zvedání činek, cokoliv si jen vzpomenete. Moderní posilovny a fitcentra jsou velmi bohatě vybavená a snesou i ty vskutku nejnáročnější podmínky hodnocení.

Slevy pro studenty i při častých návštěvách

Navíc, vstup nebudete mít za nijak přemrštěnou cenu. Existují studentské slevy, ale posilovna Brno nabízí také možnost permanentek (dokonce i měsíčních, čtvrtletních), u kterých Vás vyjde jedno cvičení třeba i na pouhou padesátikorunu – a to je rozhodně v dnešní době celkem rozumné. Pokud ale budete chtít osobního trenéra, často si pořádně připlatíte. Lekce vyjde nejčastěji na tři sta korun a více. Zato ale pochytíte správné návyky, které Vám do budoucna pomohou k co největší efektivitě. Proto se vyplatí si osobního trenéra alespoň na několik málo lekcí zaplatit, ke škodě to rozhodně nebude!

V posilovně si můžete snadno vypůjčit ručník, nemusíte si nosit z domova nic než čistou pevnou obuv, odpovídající volné a neškrtící oblečení a především – dobrou náladu a chuť do cvičení! Posilovny a fitcentra často nabízejí i doprovodné služby, můžete si v rámci jedné budovy dojít i na kosmetiku, masáž nebo třeba zkusit některé míčové sporty, jako squash a tak podobně.

Comments are closed.